Skip to content

Split Kornati

  Raspored plovidbe

  SPLIT – TROGIR – ROGOZNICA – SKRADIN – ŠIBENIK – KORNATI – MURTER – VODICE – ZLARIN – SPLIT

  DAN 1:
  Ukrcaj u Splitu između 12.00. i 13.00. Pansion počima ručkom nakon polaska iz splitske luke. Nakon sata vožnje sidrimo u nekoj od uvala pred ulazom u trogirski zaljev, te nastavljamo vožnju do obližnjeg Trogira.
  DAN 2:
  Doručak te plovidba u pravcu Rogoznice. Sidrimo u nekoj od prekrasnih uvala ili kanala. Do 17.00. provodimo vrijeme u kupanju, sunčanju, vodenim sportovima i jelu, a nakon kratke vožnje pristajemo u Rogoznici gdje i noćimo.
  DAN 3:
  Nakon doručka isplovljavamo prema nacionalnom parku rijeke Krke, ispred Skradina se sidrimo, a vi nastavljate vožnju sa malim čamcima do slapova rijeke Krke. Oko 16.00. nastavljamo plovidbu ka gradu Šibeniku gdje i noćimo.
  DAN 4:
  Danas isplovljavamo prema Kornatskim otocima, nakon razgledavanja sidrimo u nekoj od uvala. U večernjim satima nakon par sati vožnje pristajemo i noćimo na otoku Murteru.
  DAN 5:
  Doručak te plovidba ka Vodicama. Boravimo cijeli dan u nekoj od uvala, a u večernjim satima pristajemo u gradiću Vodice.
  DAN 6:
  Isplovljavamo nakon doručka ,pravac jug. U nekoj od uvala sidrimo ,kupanje , ručak ….. U večernjim satima uplovljavamo u mjesto Primošten ili otok Zlarin.
  DAN 7:
  Isplovljavamo poslje doručka prema Splitu, sa zaustavljanjem u nekoj od prekrasnih uvala poluotoka Čiova. Nočenje u gradu Splitu (razgledavanje grada).
  DAN 8:
  Raniji doručak i napuštanje broda do 09.00.