Skip to content

Split Dubrovnik

  Raspored plovidbe

  SPLIT – HVAR – KORČULA – DUBROVNIK – MLJET – ŠĆEDRO – MILNA – STOMORSKA – SPLIT

  DAN 1:
  Ukrcaj u Splitu između 12.00. i 13.00.Pansion počima ručkom nakon polaska iz splitske luke. Nakon dva i pol sata vožnje sidrimo u nekoj od uvala na Paklenim otocima,a u večernjim satima nakon kratke vožnje pristajemo u gradu Hvaru.
  DAN 2:
  Doručak te plovidba prema otoku Šćedru. Sidrimo u nekoj od uvala. Do 14.00. provodimo vrijeme u kupanju,sunčanju,vodenim sportovima i jelu,a nakon cca. 3 sata vožnje pristajemo u gradu Korčuli gdje noćimo.
  DAN 3:
  Prije doručka isplovljavamo prema otoku Lopudu gdje se zaustavljamo na kupanju. Poslije ručka nastavljamo plovidbu ka gradu Dubrovniku gdje i noćimo.
  DAN 4:
  Oko 10.00 isplovljavamo prema obližnjim otocima ,sidrimo u nekoj od uvala. U večernjim satima pristajemo i noćimo u mjestu Pomena na otoku Mljetu gdje možete razgledati nacionalni park “Mljet”.
  DAN 5:
  Doručak te plovidba ka otoku Šćedro . Boravimo cijeli dan u nekoj od uvala gdje i noćimo.
  DAN 6:
  Isplovljavamo nakon doručka ,pravac nam je otok Brač (cca. 4 sata). U nekoj od uvala sidrimo ,kupanje , ručak …..U večernjim satima uplovljavamo u mjesto Milna na otoku Braču.
  DAN 7:
  isplovljavamo iz Milne poslje doručka prema otoku Šolti, gdje se zaustavljamo u predivnoj uvali Krušica. tu boravimo do 16 sati. isplovljavamo prema gradu Splitu. Nočenje u gradu (razgledavanje Splita).
  DAN 8:
  Raniji doručak i napuštanje broda do 09.00.